vstopna stran pišite nam!
o podjetju

osnovne informacije
 
PONUDBA

Danes so zavarovanja eden izmed pomembnih dejavnikov za nemoteno poslovanje podjetja. Večini podjetnikom primanjkuje prepotrebnega časa za posvečanje zavarovanjem in vsem pogojem, ki so sestavni del zavarovalnih pogodb. Prav zaradi tega se vam lahko zgodi, da sklenete neprimerna, nekvalitetna in predraga zavarovanja, ki vam v primeru naravne nesreče, nepričakovanih dogodkov ali trenutka nepazljivosti vodilnih oseb ali zaposlenih, ne nudijo primernih kritij za nadomestilo nastalih škod.  Vse to lahko privede do katastrofalnih posledic ter velikih finančnih težav v podjetju.

Zaradi zgoraj naštetega smo za vse pravne osebe pripravili izredno zanimivo ponudbo, katero smo poimenovali paket podjetje. Ta paket vam nudi pomoč strokovnjaka, ki bo naredil analizo obstoječih zavarovanj, pregledal in razložil zavarovalne pogoje, svetoval pri potrebi po vseh različnih vrstah zavarovanj in pripravil nova, bolj primerna zavarovana sklenjena pod ugodnejšimi oziroma primernejšimi pogoji. Poleg tega bo skrbel, da bodo vsa zavarovanja pravočasno obnovljena in kvalitetno sklenjena ter navsezadnje nudil strokovno pomoč pri škodnih primerih.

Sklenete lahko:

- požarno zavarovanje,
- potresno zavarovanje,
- strojelomno zavarovanje,
- zavarovanje splošne civilne odgovornosti,
- zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti,
- prevozniška odgovornost,
- zavarovanje poklicne odgovornosti,
- vlomsko zavarovanje,
- zavarovanje stekla,
- zavarovanje obratovalnega zastoja,
- gradbeno zavarovanje,
- montažno zavarovanje,
- zavarovanje računalnikov,
- zavarovanje posevkov in plodov,
- transportna zavarovanja,
- cargo zavarovanjo...

Namen paketa podjetje je nemoteno poslovanje ob morebitnih škodnih primerih in brezskrbno ter varno doseganje vseh vaših osebnih in poslovnih ciljev.

Izkoristite konkurenčno prednost, ki vam jo ponujamo in zahtevajte obisk strokovnjaka na področju zavarovalništva, ki vam brezplačno svetuje kako z zavarovanjem zaposlenih, premoženja, odgovornosti ter pravne zaščite do brezskrbnega in nemotenega poslovanja. Dovolite, da postane vaš osebi svetovalec in si s tem prihranite veliko časa in denarja.

V kolikor vas zanima pomoč strokovnjaka kliknite tukaj!

poslovni partnerji
kje nas najdete
koristne povezave
povpraševanje
zaposlitev
 
nazaj na ponudbo
Copyright©Moj agent d.o.o. oblikovanje: Tajništvo d.o.o. 2007